Her ligger de skjulte ingrediensene......

http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.com/p/hvor-skjuler-det-seg-melk-gluten-og.html

Kikk inn på denne flotte bloggen, her fant jeg en flott oversikt på de "skjulte" ingredienser på sukker, gluten og melk. Denne skal jeg skrive ut og ha med meg i veska. Jeg står mange ganger å klør meg i hodet når jeg leser bakpå ingrediensene. Og når jeg skal holde meg unna disse tingene blir det til at jeg stoler på de som selger varen. Når jeg spør og får svar så regner en jo med at det stemmer. Desverre har byens helsekost gitt meg to produkter alt som jeg har fått beskjed om at inneholder sukker/gluten likevel. Veldig skuffende. Men glad for at det er meg som bare tester dette, tenk om noen hadde blitt skikkelig syke av det.... Så skal dit faktisk i dag å si ifra om de to produktene. De bør vel egentlig ta dette mer seriøst i dagens samfunn med så mye sykdommer og intoleranse?

Men nå har jeg en liste her fra denne bloggen så nå skal jeg klare meg selv :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

3 tanker

Ellen

22.03.2011 kl.12:01

:-)

Anne

06.03.2012 kl.20:33

Hei Monica, setter stor pris på bloggen din! Veldig delikat, informativ og nyttig! Selv har jeg en gutt som slet med ADHD og autisme (fikk til og med diagnose) før vi skjønte at han ikke greide å fordøye gluten, melk, en del tilsetningsstoffer og sukker. Kuttet vi ut det, ble han mirakuløst kurert ;-)

Så nå blogger jeg om hvordan vi hjalp ham å bli frisk, og hvordan å gi ham en normal barndom med så begrenset kosthold. Den er her www.mammasside.wordpress.com

Kommer nok til å referere en del til bloggen din, gitt ;-)

forandringensvei

15.01.2013 kl.11:57

Anne: Takk trakk Anne. Det var hyggelig å høre at du finner denne bloggen inspirerende. Det får meg til å fortsette med slike tilbakemeldinger. Jeg skal ta en titt på bloggen din. Det er helt utrolig hvor mye en kan få gjort med mat og helse. Hhelt sikkert på ADHD også :) Lykke til :)

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

39, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits