Hva har jeg drevet med og hva er planene?

Det at jeg har bakt endel brød er vel ingen overraskelse. Har brukt brødbakemaskina og eksperimentert med oppskrifter der - og brødene blir bae bedre og bedre :)Hun på 9 laget en nydelig fisk på skolen i keramikk og hun malte den hjemme her i ferien. En skikkelig fin fantasifisk!

Kjøpt inn både carpe diem og wc i samme stil. Hun på 17 lurte på om jeg reklamrte for gruppa carpe diem med en gang ;) hahaFikk anbefalt en påskekrim - men jeg er dårlig til å lese krim - dog denne er spennende da. :)Bøker jeg har lagt ut for salg

Bøker som skal legges ut for salg....

Jeg har hentet meg blenderen og med den tenkte jeg kanskje å lage litt smoothieis :)

Drømmer enda om denne..........

Morgenstund og kveldsstund på kjøkkenet hjemme i ferien...

Mel for kakebaking gir også flott brød :)Kjøpt 17 mai servietter :)

Hva er forskjell på disse to? hm......

Og mitt aller siste brød :)

 

Planene mine etter å ha blitt skikkelig syk igjen er å kutte ned på mye inne  maten igjen - og denne gangen så å si for godt (iallefall for meg) Jeg skled skikkelig ut her med påsken, med alle mislykkede forsøkene mine og nedturene. Det eneste jeg har holdt meg helt unna er gluten. Alt det andre har vært nesten som før her i huset... :(  Jeg merker hvordan maten påvirker humøret til hele familien. Slapphet. Det å være trøtt, sliten, irritert og nå syk igjen... Vi alle har vært gjennom sykdom (tilfeldig?) Dette med slim i lunge og hals, rennende øyne etc er garantert fra maten altså. Alle e-stoffer, melk og snop, brus og ost.. Nå må det bare bli nei nei og atter nei..... Kroppen min skriker jo etter noe annet og nå er den helt nede igjen. Jeg husker hvordan kroppen var da vi var uten noe av disse tingene. Hvordan alt bare skled, faktisk tør jeg påsta at verden var et bedre sted å være da ;) Ikke bare i verden, men i hjemmet og sin egen kropp... Skjønner ikke hvorfor vi må gjennom slike greier for å virkleig forstå... Argh.. Men nå må nok være nok...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

6 tanker

Eldeen

01.mai.2011 kl.21:55

Koselig å "se deg" igjen. :) Håper du får matgreiene under kontroll igjen snart, så dere blir friske og raske og får energien og humøret tilbake. ;)

Carita

01.mai.2011 kl.22:59

Brødet ser godt ut, ønsker at jeg var like flink til det :) Yum, smoothieis! Skulle også kjøpt meg slike ispinne former. Men er dårlig til å finne slikt :P Har også kjøpt Coop's rismelk, samt soyamelk. Synes de smaker ganske greit :)

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

02.mai.2011 kl.15:41

Welcome back! :) Nå er det snart min tur til å teste... blir spennende!

forandringensvei

02.mai.2011 kl.23:33

Eldeen: Takk takk - ja det håper inderlig jeg også... :)

forandringensvei

02.mai.2011 kl.23:36

Carita: Ja, brødet var digg - bakte ett i dag som var minst like digg ;) Jeg fant slike ispinneformer på en butikk i Sandvika - husker ikke hva den het - men sjekk priser for det kan skille mellom 50,- pr pakke. Jeg kjøpte disse til 49,50 pr pakke på fire. Så samme greia til nesten hundre kroner et annet sted... Jeg liker soyamelken best i smak men til mat, smoothie og annet er rismelken helt grei. :)

forandringensvei

02.mai.2011 kl.23:37

Helen: Å - blir spennende å lese mer på bloggen din!!

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

37, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits