En litt humpete start

Joda vi er igang - men litt humpete. 

Det mest rare er vel det at jeg har tygget på tanken med å aldri mer spise godsaker. Som sjokolade, smågodt etc. Det er en merkelig tanke og egentlig veldig langt unna meg. Vi startet for fullt nå på mandag men jeg har allerede sprukket - tok nemlig en softis i dag med eldstedattera mi på 20. Men likevel føler jeg det er greitt, at det er oki. Tok også ost i omeletten i dag som vi spiste hjemme, selv om jeg hadde bestemt at det skulle være litt helgeekstra dette med melkeprodukter.. Men likevel føler jeg at det er greitt... 

Så jeg ser at det er en skritt for skritt operasjon vi driver med nå. Det er ingen "streng" kur, men noe vi skal gå oss til. Denne gangen gjelder det "for alltid" og ikke bare en kur på 30 dager. Da er det oki føler jeg - å gå oss litt til. Og jeg er mye mer avslappet til det. 

Noe annet jeg har oppdaget er at jeg nok må prøve å sette opp en ukesmeny - jeg er liiiite oppfinnsom og jeg higrer etter å prøve oppskrifter fra "salig blanding".  Rett og slett litt treg i starten her, men vi er altså igang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

4 tanker

healthy diane

01.jun.2011 kl.23:20

Jeg har den 7 juli ikke spist sjokolade og smågodt på ett år - og det har gått gullfint! Det går lett som en plett etter de første ukene, da slutter man tenke på det som et alternativ:)
Dere har løst dette på en fin måte. :-) blir det for strengt, er det lettere å skeie ut og vanskeligere å komme tilbake til en sunnere livsstil igjen :-)

forandringensvei

02.jun.2011 kl.23:23

healthy diane: jeg sliter med det med godis altså.......

forandringensvei

02.jun.2011 kl.23:23

Ellen: Akkurat nå føler jeg det litt motsatt?...

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

37, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits