Nøkkelhullsvarer i priskrigen

I dag i nyhetene på radioen hørte jeg at nøkkelhulssvarene var oppskrytt og tull. Det viser seg at før nøkkelhullstuntet satte samtlige opp prisene før de reklamerte med billigere nøkkelhullvarer... Er det mulig? Er de så frekke? Svaret er jo ja... Det er de jo - noe man vet.....

Men så tenker jeg...

Jeg vet at i den siste tiden har det vært klaget på at nøkkelhullsvarer har gjort det slik at staten har tjent mindre. For nøkkelhullsvarene har virkelig gjort susen. Jeg VET det har blitt handlet betraktlig mye mer nøkkelhullsvarer i denne tiden de har kjørt kampanjen. Det har også vært i nyhetsbildet at de store her taper penger i denne krigen. Og det viser seg at det norske folk har et ønske om å spise sunnere... *Bilde fra Kiwi

Det blir som med røykeloven og alle de ting som har skjedd der i de siste 10 år. De ville jobbe mot et sunnere bedre Norge. Og de har klart det. Veldig mange har sluttet å røyke og det er ikke "in" lenger å røyke blandt ungdom. Men nå klager de! DE tenkte ikke på alt de tapte av penger. 

Det ser ut til at det er slik nå også. Sunnere Norge er et mål.. Men kanskje ikke til den prisen? 

Vel det er bare noen tanker fra meg da. Jeg har likt denne kampanjen med rimeligere nøkkelhullsvarer. Var de satt opp før kampanjen slik at de ikke skulle tape på det når kampanjen kom? Eller er det bare at kampanjen's tid er snart slutt og de vil ikke at folk skal fortsette med å kjøpe billige nøkkelhullsvarer og "planter" et slikt rykte om at hele det norske folk har blitt lurt?

Hva mener dere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

3 tanker

Susann

10.jun.2011 kl.09:53

Susann

09.jun.2011 kl.23:33

Jeg, jeg lurer på om du kan stemme på Camilla i denne konkurransen her? :)

http://apps.facebook.com/styggestehage/

Det hadde vært så kjempe kjempe fint om du kunne det, hun fortjener det virkelig! Hun er småbarnsmor og venter et til snart, å det hadde vært sååå fint om hun hadde vunnet konkurransen sånn at barna har en fin hage å leke i :)

Hagen ble rasert når de måtte bytte om rørene D:

Hadde også vært fint om du kunne ha reklamert om det på bloggen, men en stemme går egentlig bra >__: Konkurransen ender i dag, Fredag kl 12 c':

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

10.jun.2011 kl.14:32

Ja det kan du si... Jeg vet ikke :) Men morsom tanke! Jeg kikker aldri etter nøkkelhullsprodukter og har dermed ikke sjekket prisene på dem heller.. Og siden jeg nå dreier kostholdet mer mot lavkarbo kjøper jeg jo mest de de "usunne" produktene - de med MEST fett... :D

forandringensvei

13.jun.2011 kl.20:14

Helen: Synes det er en fin start å begynne med noe slikt - en fjær kan fort bli flere høns ;)

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

37, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits