Ny livsstil kommer ikke av seg selv..........

Jeg har unngått å vært inne på bloggen min i det siste.. Siste innlegg var jo å skryte opp i været at jeg nå skulle begynne med ny livsstil... Jada... Så... Hva skal jeg si....Det har vel ikke fungert helt som det skulle..

Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Har vurdert å slette bloggen min, hvor håpløs jeg er etc etc etc.. Ser for meg mine mål, men klarer ikke klatre dit...

Vurderte på å slutte med bloggen, slette den, starte en ny.. 

Men nei, det er jo dette som er meg, I dårlige og gode tider. Dette handler om mine kamper. Nedturer. Oppturer. Ting jeg ikke er stolt av og ting jeg er stolt av... Så bloggen forblir.. Det er dette som er min forandringens vei ;)

Så - hvordan har det gått... Jo jeg har tenkt og tenkt, Prøvd å lete etter unnskyldninger for at jeg ikke har klart det så bra etc. Men fakta er at alt kommer ann på hvordan jeg setter fokuset mitt..

Så istedet for å klage å syte kan jeg fortelle dere hvor flink jeg har vært ;)

Helt siden jeg begynte med dette prosjektet (mars) så har det ikke vært noe vanlig sukker (farin) i huset. Jeg har toppen kjøpt fem vanlige brød (da mest pga gjester) Jeg har ikke hatt mye pålegg som jeg anser som dårlige. Det som har vært verst er sjokkisen. (Sjokoladen) Min beste venn og avhengighet ;) lol  Så siden jeg sa at jeg skulle begynne på nytt her nå så har jeg ikke inntatt vanlig sjokolade. (Ja jeg har kjøpt slik sunn sjokolade da-men den blir jeg ikke gal av og kan stoppe etter en eller to biter!) Så jeg synes jeg er flink! Så mange ganger har jeg hatt lsyt til å kjøpe kvikklunsj, melkesjokolade, firkløver, bounty, krokanrull, daim etc - MEN jeg har klart å la være. Så jeg velger å si at jeg er flink likevel. Tatt alt i betraktning..... Okay, jeg har spist softis og vanlig is, krem til jordbær, litt rømme til fisk og jeg har faktisk kjøpt meg makrell i tomat og kyllingleverpostei. OG jeg har kjøpt meg ett par kaker på cafe... Er det såååååååååååå ille da?

Egentlig - fra å skjemmes over meg selv har jeg gått til å være stolt av meg selv! :) Selv om jeg gav sønnen min en hvetebolle her om dagen ;) lol

Så slik er det her om dagen.... Jeg jobber sakte mot målet, men målet med det verste går jeg gjennom nå. Det skal jeg IKKE ha i meg igjen. Og den kampen er tung og hard! Så jeg er stolt jeg :) 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

12 tanker

Marianne

29.jun.2011 kl.16:38

Syns du SKAL være STOLT både av deg selv og hele din familie!

Vi hadde veldig dårlig samvittighet på campingplassen, over at vi ikke hadde noe "fornuftig" å servere dere!

Dette pga. det lille utvalg de hadde der, ikke en gang et par epler var å få kjøpt! *SUKK*

Følte nesten at jeg lokket dere i fella igjen! ;D

Vet godt at dere ikke kom for å bli servert, men det er jo altid kos med litt godt!

Syns dere var flinke, ungene også!

KLEMMER til dere ALLE, fra ALLE oss, både 2 og 4-beinte!

Til sist vil jeg/vi si tusen takk for besøket, det var kjempedeilig å se dere ALLE!

forandringensvei

29.jun.2011 kl.16:59

Marianne: Neida Marianne. Slik skal du ikke tenke. Det er jeg som har tatt et valg. Da vi testet ut fulgte barna med på prosjektet mitt. Nå er det mer jeg som må strammes inn. Så regner jeg med at det blir enklere å inspirere resten av familien etterhvert :)

Takk for gode klemmer fra tobente og firbente ;) Og det gjorde godt å se dere igjen også! <3

Smygen

29.jun.2011 kl.18:31

Fint å ha deg tilbake;) Heia, heia deg!! Du er jo så ærlig, vet hva du er god på og "mindre" god på,. Aksepter at du ikke alltid når opp til dine egne forventninger, det betyr ikke at du har mistet kontroll og at "alt er ødelagt" tanken. Dette må jeg selv oppmuntre meg med, da jeg kjemper den samme kampen mot sukker, JA SJOKOLADE, som deg. Tenkte jeg skulle prøve Crom for å få ned suget. Ps. Google "motivasjon" og se om du ikke får deg noen gode forsett;) Stå på!!
Syns du er flink, jeg. Og bra at du fortsetter med bloggen. :-)

Lag sjokolade selv med gode råstoffer , så kan du spise med god samvittighet :-) Det gjør jeg, og den smaker vidunderlig (når jeg får til, og det tror jeg at jeg skjønte nå sist)

Synne

04.jul.2011 kl.23:55

Hei på deg! Nå var det jammen lenge siden jeg har vært innom, og lagt igjen laaaange kommentarer her :) Har lest litt nedover her, og skjønner at det ikke har vært så lett å følge opp/starte på nytt igjen... Jeg kan ikke si annet enn at du har min fulle sympati, for det har vært litt slik her også :/

Det gikk jo så bra med oss, og jeg syntes at det var overraskende lett å følge det nye kostholdet. MEN, så reiste vi på ferie til Italia i 2 uker, og det kan jeg bare si deg, det var søren meg ikke mye snakk om å følge noe kjernesunt kosthold der i gården...! De første par dagene trodde jeg at jeg skulle klare å følge et noenlunde sunt kosthold, men det var bare å glemme, om jeg ikke ville sulte... I en liten by der det ikke var snakk om å finne noe glutenfritt og sunne alternativer! Nei dette ble en høykarbotur, hehe... Pizza, pasta og hvitt brød gikk det i hver dag, og til slutt la jeg alle forsetter helt til side, for jeg holdt på å bli gal av å gå rundt å ha dårlig samvittighet for hver minste ting jeg spiste, når jeg ikke hadde noe å velge i... :(

Jeg fikk en del vondt i magen til å begynne med, samt at jeg ble forstoppet, og den dårlige huden begynte raskt å komme tilbake... Og dessverre har det ikke vært så lett de 4 ukene siden vi kom tilbake heller. 1 uke etter at vi kom hjem, skulle flyttelasset vårt gå til en annen by, så da var det så mye stress at vi bare spiste det som falt seg lettest. OG etter at vi nå har flyttet til samme sted som mine foreldre, har det blitt mye middager og måltider hjemme hos dem, midt i oppussing og kaos. Der er det jo ikke akkurat kjernesunn mat det går i, og mye desserter o.l. Og jeg er også svak! Klarer ikke si nei... Jeg prøver, og spiser veldig fornuftig her hjemme, får i meg supermat og oljer, spiser ikke sukker osv, men med en gang jeg går ut døra, blir jeg visst svak og klarer ikke holde mine gode forsetter...

Og jeg føler det også på samme måten som deg, at det holder liksom ikke helt med en litt sånn "halvveis" greie... Jeg hadde det jo så bra da jeg gjennomførte det helt, men det har vist seg litt vanskeligere her hvor vi er mye mer med familie, og i selskaper osv... Huff, ikke lett dette!

Håper du ikke gir opp bloggingen, du kan jo bruke det som en motivator, skrive og holde deg i gang :) Jeg har nettopp begynt å eksperimentere med å lage sjokolade, med fyll og greier! Kjempegøy, selv om jeg har hatt et par ikke fullt så heldige forsøk, hihi... ;) Du la jo ut så mange fine oppskrifter også, bl.a til matpakker! De skal jeg bruke som inspirasjon når lillegutt begynner i barnehage til høsten :) Stå på, håper jeg får vite hvordan det går med deg, så skal jeg også prøve å være litt sterkere, og flinkere til å si nei :)))

Synne

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

08.jul.2011 kl.11:17

Håper du ikke gir opp bloggen!! :)

Jeg har gått i samme fella som deg - gått ut på bloggen og sagt at NÅ skal alt bli så meget bedre! Og så fråtset i kjøpebrød med syltetøy, krokanis og pasta de påfølgende dagene... :D Jeg har nå valgt å ikke fokusere på alt på en gang. Nå spiser jeg melkeprodukter, noe som ikke er et kjempestort nedelag siden plagene mine med melka ikke er SÅ store. Men jeg unngår gluten og sukker. MEN - er jeg på besøk hos noen unner jeg meg litt av det de serverer, uansett hva det er.

Hovedfokuset mitt nå er å spise lavkarbo (bortsett fra når jeg da er på besøk hos noen..) for å gå ned i vekt. Har noen kilo jeg må gå ned både fra siste svangerskap (fikk ei jente 16.juni) og fra forrige. Så når jeg har nådd den vekta jeg ønsker skal jeg evalurere og se hva jeg gjør derifra. :)

Lykke til videre! Håper du stikker innom bloggen din innimellom og sier hei til oss :)

carewhatieat

31.jul.2011 kl.00:15

Hei!

Du er jo kjempeflink! Fortsett med og være stolt av deg selv! Du er en flott inspirasjonskilde for meg :-) Og vær så snill og ikke slette bloggen din!! Masse nyttig info som du har lagt ut her, tenker spesielt på de som er nødt til og kutte f.eks gluten , da kan de få masse nyttig info er!

Det er ikke enkelt og bli sunn i et usunnt samfunn ;-)

forandringensvei

23.aug.2011 kl.21:58

Smygen: <3

forandringensvei

23.aug.2011 kl.21:59

Ellen: Problemet er at jeg ikke får til de gode smakene :(

forandringensvei

23.aug.2011 kl.22:00

Synne: Nei, det er ikke lett. Har nå hatt en lang periode uten noe og er ikke stolt av meg selv.. :(

forandringensvei

23.aug.2011 kl.22:00

Helen: Godt å høre en ikke er alene iallefall...

forandringensvei

23.aug.2011 kl.22:01

carewhatieat: <3

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

37, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits