Så er sommeren over og masse sukker er inntatt

Jada. Bloggen min har nok i hele sommer surret i bakhodet mitt. Men med den fråtsingen jeg har gjort har jeg bare ikke villet vært her inne engang. 

Nå er sommeren over. Isen er fråtset, melet er spist, boller og kaker og ikke minst.............sjokoladen! Min aller aller største fristelse.......

Aner egentlig ikke hvor veien går videre fra nå. Jeg skal være hjemme ett år til med lillegullet mitt så jeg har masser av tid til å prøve på nytt å prøve meg frem på nye sunne retter - jeg aner rett og slett ikke........

Men syntes jeg skyldte dere ett lite innlegg om ståe her... 

Håper dere har hatt en fin sommer folkens - hvordan har dere klart å holde dere unna søtsakene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Signatur

14 tanker

Hyggelig å "se" deg igjen. Lurte på hvor det var blitt av deg. :-)

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

24.08.2011 kl.11:28

Det har jeg nemlig ikke klart!! Jeg syns vel jeg fortjente å spise litt som jeg "ville" rett etter fødselen... :D Så du er ikke den eneste som har fråtset i både det ene og det andre. Her har det gått i vanlige pannekaker og krokanis... Men drit på - det hører fortiden til! Utfordringen nå er å finne en balanse.. Prøvde meg en uke på streng lavkarbo - og da forsvant søtsuget nesten helt, jeg spise MYE god mat, og gikk ned 2 kilo. Men det gikk litt ut over melkeproduksjonen (jeg ammer).. Så vurderer nå om jeg skal prøve en gang til og maraton-amme i noen dager for å prøve å få melkeproduksjoen til å holde tritt.. eller hva jeg gjør. Vi får se. :)

Er ellers glad for å se at du er her fremdeles. :) Jeg kom ikke inn på bloggen din en dag i sommer og trodde du hadde fjernet den - og ble litt lei meg faktisk! Men her er den jo - i levende live! :D

forandringensvei

24.08.2011 kl.12:29

Ellen: :) <3 Hyggelig å "se" deg også <3

forandringensvei

24.08.2011 kl.12:31

Helen: Ja, det skal ikke være enkelt dette her.... :( Balanse er vel det riktige ordet.

Her er jeg vet du, i levende live ;) <3

Anita

13.09.2011 kl.19:59

Kjekt å se at du er tilbake! Har vært innom bloggen flere ganger i løpet av sommeren. Hmmm, har ikke fått lagt om på kosten min ennå, hadde jo et mål om å få gjort det i sommer... Jobber stadig med saken, men det kan være langt i fra å tenke på en ting til å få gjennomført det... Håper og tror at jeg nærmer meg dagen da jeg virkelig er klar...

Smakebiten

13.09.2011 kl.22:28

Det verste er stress og dårlig samvittighet, det går også ut over magen. Tenk sundt og kos deg. Reduser sjokoladen til et minimum, men ikke ha dårlig samvittighet om du sprekker.

Bente Karen

27.09.2011 kl.11:38

Hei Godt og se deg her inne igjen, Hvis du vil ha noen flere ideer til hva du kan spise kan jeg anbefalle superlivsstil.net og siljesreiser.com flotte nett steder hvor de legger ut mange gode oppskrifter som kan få deg på rettkjøl igjen:) Hun på superlivsstil har også flere oppskrifter på godis som er sunt, har prøvd noe og mer skal prøves:) Stå på :)

Ha en kjempe flott dag:) Klem fra Bente Karen

an

27.03.2012 kl.20:35

Hvordan går det med dere?

Astrid

24.10.2012 kl.09:49

Stilig blogg :)

forandringensvei

15.01.2013 kl.11:54

Astrid: Koselig å høre og inspirerer meg til å fortsette :)

forandringensvei

15.01.2013 kl.11:55

an: Etter et lang opphold med opp og ned turer hvor mat og blogg ikke har vært i høysete ser jeg nå at jeg MÅ ta tak igjen. Les mitt siste innlegg :)

forandringensvei

15.01.2013 kl.11:59

Bente Karen: Takk takk. Nå er det bare å brette opp ermene igjen. :)

forandringensvei

15.01.2013 kl.11:59

Smakebiten: Balansen er vel det som er vanskelig å finne.... Alfor glad i sjokolade. Det gode hadde vært å finne noe sunt som jeg hadde likt!

forandringensvei

15.01.2013 kl.12:00

Anita: Hvordan går det med deg nå?

Skriv en ny tanke

forandringensvei

forandringensvei

39, Ringerike

Min og min families vei til en sunnere og bedre livsstil. Her har dere både oppturer, nedturer, feilskjær, nye ideer, inspirasjon, oppskrifter og ellers det jeg opplever på forandringens vei.

Mine tanker i kategorier

Tilbakeblikk i mine tanker

hits